Seven Hanging Valley trail
Door: Erwin en Marjan
Blijf op de hoogte en volg Erwin en Marjan
20 December 2024 | Portugal, Lagos
20 december 2024
Na opnieuw een geweldig ontbijt rijden we naar Praia do Marinha. Hier lopen we de Seven Hanging Valley trail. In één woord: fantastisch! Wat een uitzichten. De foto's spreken voor zich. De eerste helft is mooier dan de tweede helft, maar we genieten volop. We zijn elke keer weer benieuwd wat we na de volgende bocht aan uitzicht krijgen. Bij het eindpunt nemen we een uber terug naar het begin. De zon schijnt volop (net zoals voor de komende dagen voorspelt staat) en we rijden terug naar ons hotel waar we op ons terras genieten van zon, relaxen en een drankje. In de avond verkennen we het centrum van Lagos verder en komen we erachter dat het groter is dan gedacht.In een leuke kerstwinkel adopteer ik een Henkie, ik kon hem niet achterlaten. We eten bij restaurant Pescador, gambas, octopus met rijst en een zeebaars. Het is lekker, maar het heeft ook veel bouillonachtige saus waardoor het voor ons niet voor herhaling vatbaar is.